Doelgericht werken, met oog voor jou als individu

Jij mag....

Je loopt vast, om welke redenen dan ook. Dat kan, en het is begrijpelijk dat dat gepaard gaat met gevoel van onder meer onmacht en/of schaamte. Vandaag de dag lijkt alles sneller te gaan dan ooit tevoren, om maar te zwijgen van de diverse (jonge) leeftijden waarop een ingrijpende gebeurtenis in het leven plaats kan vinden.

Een gegeven is wel, dat het taboe rond ''vragen om hulp'' steeds meer naar de achtergrond verdwijnt. Ik wil- en kan helpen waar dat nodig is, om voor jou  een zo gezond mogelijke balans te creëren, vooropgesteld dat je zelf de keuze mag maken. We gaan samen op weg om te kijken wat er haalbaar is afhankelijk van de hulpvraag. Vaak is dit meer dan je  zelf denkt!

Op het moment dat blijkt dat er andere expertise nodig is, zal ik in overleg met jou een doorverwijzing doen, of is er wellicht de mogelijkheid om samen te werken met een derde partij.  Vanuit mijn ervaring heb ik  toegang tot  een netwerk van bevoegde-, en vooral bekwame professionals. Daarnaast kan mijn aanbod als coach eventueel ook prima samen gaan met een ander traject dat je reeds bewandelt. Persoonsgegevens zullen met zorg en discretie worden behandeld.

Mijn ervaring ligt vooral op de volgende vlakken:

- Mindfulness                  ( Eigen verantwoordelijkheid, leven en kiezen in het hier en nu)

- Zelfhealing en healing   ( Erkenning van emoties ,Onderzoeken en/of  opheffen van emotionele blokkades)

- Budget coaching            (Ondersteuning bij een gezond financieel klimaat)

- Rouwverwerking          (Ondersteuning  bij ingrijpende verandering/verlies)

 - HSP                               (hoog gevoeligheid)

Wat zou ik voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.


-