''Je bent zo ver als je bent, verder hoef je niet te zijn''

Een zin die me altijd is bijgebleven, vanaf de eerste dag dat ik zelf werd begeleid in mijn zoektocht naar wie ik was, en wat ik wilde. Gaandeweg ontdekte ik dat ik meer kon dan datgene wat me geleerd was. Zo leerde ik mijn eigen stuur in handen te nemen, en was dat zinnetje mijn gas- en rempedaal. Wat dat gezegde voor mij ook inhoudt, is dat je de tijd mag nemen voor je proces.

"Beginnen is mooi, resultaat geeft kracht, de weg die je aflegt is essentieel voor de uitkomst van beide''

Allereerst heeft alles wat jij onderneemt, direct effect op wie je bent en wat je doet. Resultaat is het gevolg van stappen die je ondernomen hebt voor hetgeen jij wilt bereiken. Het geeft kracht, en moed om doelgericht met je proces verder te gaan, en leert je datgene te doen wat voor jou als individu voelt als een gezonde keuze.

Je kunt veel meer dan je werkelijk denkt. Echter leert mijn ervaring wel dat je iemand in je leven nodig bent, die je met open vizier kan ondersteunen. Jij hebt jouw  eigen sleutel. Ik wil je begeleiden op je weg om deur(en) te openen,  met het doel om jou je potentie te laten benutten. Iedereen verdient die plaats in de maatschappij, met name die plek die hem/haar vreugde en voldoening biedt.